Incredibil! Mamă condamnată la închisoare cu executare după ce şi-a neglijat copiii

inchisoareO femeie din Dorohoi a fost condamnată la închisoare cu executare, după ce şi-a neglijat cei doi copii. Aceasta a fost acuzată de abandon de familie, după ce, în urma divorţului pronunţat în 2011, nu a achitat pensia alimentară la care a fost obligată. Cei doi copii ai Mioarei Manciuc au rămas la tatăl lor, după divorţ, iar ea a fost obligată să plătească o pensie alimentară de câte 100 de lei pentru fiecare copil, de la data de 20 iunie 2011 până la vârsta majoratului celor doi.

Femeia nu a achitat nici un ban soţului şi a acesta a reclamat-o. Instanţa a stabilit că mama are de plătit 5.200 de lei şi a constat că este aptă de muncă şi chiar realizează venituri, însă nu o interesează soarta celor doi minori.

like facebookMai mult decât atât, în motivarea instanţei se arată că aceasta a avut o atitudine indiferentă şi nici în timpul judecătorii dosarului nu a încercat să îşi repare greşeala. Femeia a contestat decizia magistraţilor, însă a rămas în forma iniţială după ce a fost judecată atât la Judecătoria Dorohoi, cât şi la Tribunalul Botoşani. Mai mult decât atât, acesteia i-a fost respinsă, joi, şi o ultimă cale extraordinară de atac formulată la instanţa din Botoşani.

One thought on “Incredibil! Mamă condamnată la închisoare cu executare după ce şi-a neglijat copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *