Întâlnire de trei ore între Florin Ţurcanu şi Relu Târzioru. Vezi ce au discutat!

relu tarzioru, primar de saveniLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, ţine morţiş să îl readucă în partid pe primarul rebel de la Săveni, Relu Târzioru.

Ţurcanu şi Târzioru s-au întâlnit, joi seară, la restaurantul Maria din Botoşani, unde au discutat, nu mai puţin de trei ore, despre revenirea acestuia din urmă în PNL.

like facebookLa o carafă de vin, Ţurcanu i-a spus lui Târzioru că se va folosi de imaginea acestuia în campania electorală pentru europarlamentare, iar candidaţii PNL vor apărea pe afişe alături de primarul de Săveni.

„Am discutat aşa cum trebuie să discute nişte oameni. Am băut şi un pahar de vin, două poate, şi l-am informat că e normal să îl consider primar liber, iar noi campania o ducem cu primarii liberali. E clar că şi la Săveni va apărea pe toate materialele, pentru că e primar liberal„, a afirmat Ţurcanu.

Relu Trâzioru a anunţat, acum două luni, că demisoionează din toate funcţiile din PNL, el deţinând preşeidnţia Colegiului Săveni, dar şi funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene.

 

2 thoughts on “Întâlnire de trei ore între Florin Ţurcanu şi Relu Târzioru. Vezi ce au discutat!

  1. Da mai terminati o data cu aceste ocupatii care ne deranjeaza pe toti si cistigati-va alegatorii prin fapte pe care le faceti pentru ei, pentru judet nu prin politica si strategii electorale evidente! Si in primul rand educati-va si puneti in primul rind respectul pentru valoare nu prostiile voastre cu voturi si campanii electorale si alte rahaturi de acest fel! Atunci o sa fiti apreciati si alesti nu asa!

  2. Dle Tarzioru,in numele locuitorilor din Saveni te rog sa nu-ti asociezi buna imagine din prezent cu imaginea gretoasa a acestui cioban mafiot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *