Compania Electroalfa a găzduit un atelier de pictură

atelier de pictura gazduit de Electroalfa BotosaniCompania Electroalfa a fost gazda primului atelier de pictura pentru copii organizat de Fundatia Alfa Suflet si Energie cu prilejul Sarbatorilor Pascale, in data de 10 aprilie 2014. In cadrul atelierul “Talent din suflet de copil”, 32 de copii ai angajatilor companiei Electroalfa au avut posibilitatea de a-si exprima creativitatea si imaginatia pictand felicitari si oua de Paste.
like facebookPentru cateva ore, micii artisti au insufletit atmosfera in cadrul companiei Electroalfa, creionand cu pasiune si entuziasm cele mai reprezentative simboluri ale Sarbatorilor Pascale: scene biblice, cosulete cu oua incondeiate, iepurasi si miei. Vernisajul lucrarilor va avea loc in perioada 14-18 aprilie la sediul central Electroalfa.
Fundatia Alfa Suflet si Energie a fost infiintata in luna decembrie 2013 de catre familia Mioara si Gheorghe Ciubotaru, din dorinta grupului de firme Electroalfa de a se implica si mai mult in viata comunitatii, prin organizarea de actiuni ce aduc contributii educative, sociale si culturale.
Directiile strategice majore pe care le urmareste fundatia Alfa Suflet si Energie impartasesc obiectivele grupului Electroalfa de a fi un partener stabil in dezvoltarea comunitatii, prin implicare activa in identificarea si promovarea talentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *