Fata operată de trei ori la Iaşi, Monica Neamţu, a început să mănânce

monica neamtuMonica Neamţu se simte mai bine. Potrivit reprezentanţilor Spi­talului „Sfântul Spiridon“, tânăra în vârstă de 19 ani a fost detubată de două zile, iar în prezent starea ei evoluează pozitiv.

„Pacienta respiră singură, este internată în conti­nuare în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului, dar se simte mai bine. Se observă o uşoară ameliorare în cazul ei“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al spitalului.

Potrivit Ziarul de Iaşi, în prezent, rinichii fetei par să func­ţioneze mai bine, dar plămânii încă suferă din cauza traumatismelor din urmă cu câteva săptămâni. De zilele trecute, Monica se poate hrăni cu mâncare uşoară. Tânăra a fost internată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi în urmă cu aproape trei săptămâni, din cauza unor complicaţii survenite în timpul unor intervenţii chirurgicale efectuate la Maternitatea „Elena Doamna“.

Monica a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, două realizate la Maternitatea „Elena Doamna“ şi una la Spitalul „Sfântul Spiridon“. Între timp, pacientei i s-au făcut mai multe transfuzii pentru că pierdea sânge. Acum, reprezentanţii spitalului susţin că starea pacientei evoluează favorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *