Incredibil! După ce s-au certat ca la uşa cortului, Ţurcanu şi Nechifor s-au împăcat

Florin Ţurcanu şi Ionică Nechifor, vineri, la sediul PNL Botoşani
Florin Ţurcanu şi Ionică Nechifor, vineri, la sediul PNL Botoşani

Relaţia dintre preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, şi vicepreşedintele Ionică Nechifor a cunoscut, vineri, o întoarcere la 180 de grade. După ce s-au certat ca la uşa cortului, cei doi şi-au dat mâna şi s-au împăcat.

Nechifor a fost invitat să participe la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL şi, după mai multe discuţii, a convenit să încheie pace cu Ţurcanu.

like facebookCei doi liberali recunosc că au greşit.

„Domnul Nechifor a recunoscut că a exagerat cu anumite declaraţii pe care le-a făcut, şi-a asumat aceste declaraţii şi va ieşi public să clarifice aceste aspecte. Am stabilit să mergem mai departe”, a spus Ţurcanu.

Împăcarea i-a adus lui Nechifor şi calitatea de coordonator al campaniei electorale pe Colegiul Flămânzi.

Întotdeauna când există dialog şi se spun lucrurilor pe numele, situaţia este constructivă. Eu am spus de fiecare dată că sunt liberal şi că nu vreau să mi se spună vreodată trădător sau traseist”, a explicat Nechifor.

 

2 thoughts on “Incredibil! După ce s-au certat ca la uşa cortului, Ţurcanu şi Nechifor s-au împăcat

  1. Cum naiba ne-am procopsit noi la Botosani cu asa o clica de mafioti care n-au nici o grija de altceva, de treburile adevarate ale judetului care sunt asa de multe si grele, ci numai de cum sa apuce ei puterea si sa-si puna amantele si fratii si aliatii in functii banoase, pe fata, fara nici o rusine! Stam ca prostii si ne uitam ca la circ si ne gandim ca au fost mereu vremuri grele peste noi: razboi, foamete, rusi, turcani si nu se schimba nimic niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *