Angajaţii de la Spitalul Judeţean vor primi tichete de masă pentru o lună, în urma presiunilor sindicatelor

cas dsp, cj spitalCei peste 2000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean au motive de bucurie înaintea sărbătorilor de Paşti. În urma presiunilor făcute de sindicate, vineri, la întâlnirea cu conducerea spitalului, a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi conducerea Consiliului Judeţean, cadrele medicale au primit promisiunea că vor primit tichete de masă pentru o lună.

Lia Temciuc, liderul Sanitas la Spitalul Judeţean, a declarat că banii vor veni de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate sub formă de avans, în jur de 700.000 lei, adică 7 miliarde lei vechi , şi în jur de 2 miliarde lei vechi ar putea fi alocaţi de Consiliul Judeţean.

like facebook

 În proporţie de 95% vor fi acordate tichetele de masă pentru o lună. Casa Judeţeană a solicitat suplimentarea bugetului de la Casa naţională,  iar spitalul poate solicita o plată în avans„, a spus liderul de Sindicat.

Iniţial, managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a spus că nu poare onora solicitarea din lipsă de bani.

Contul spitalului este blocat şi ca să-l deblochez îmi trebuie un milion lei cel puţin. Iar dacă vreau să plătesc şi tichetele mai trebuie încă 300.000 lei. Firma respectivă vrea întâi banii şi după aia dau tichetele„, a menţionat Iliuţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *