Mihai Ţurcanu îi răspunde lui Dolineaschi: Prin PSD-ul pe care îl conduce, nu a fost capabil să trimită nici măcar un consilier în cadrul unui minister

mihai turcanu pnl botosaniMihai Ţurcanu, candidat la europarlamentare, i-a răspuns, vineri, lui Andrei Dolineaschi, după ce social democratul a spus că Mircea Diaconu a fost sacrificat de PNL pentru a-i face loc fratelui preşedintelui Consiliului Judeţean.

Liberalul a menţionat că fratele său, Florin Ţurcanu, este un lider în cadrul PNL, însă acest lucru nu înseamnă că a dat la o parte unele persoane pentru a ajunge el în anumite funcţii. Mai mult decât atât, Mihai Ţurcanu, a spus că Andrei Dolineaschi, în ciuda funcţiei de preşedinte a PSD Botoşani şi secretar general al PSD, nu a reuşit să îşi impună nici un om la Bucureşti.

like facebook„Andrei Dolineaschi trebuie să ştie un singur lucru: Florin Ţurcanu este un stâlp al PNL în România, însă asta nu înseamnă că îşi doreşte vreodată să mazilească unele persoane din cadrul PNL pentru a face loc fratelui. Filială PNL Botoşani a avut capacitatea să trimită acolo persoane ca Mihai Ţurcanu, preşedinte secretar de stat la ANSVSA, după care consilierul premierului, vicepreşedinte ANPC. Bogdan Dăscălescu, vicepreşedinte ANSVSA, şi Ovidiu Airimiţoaie, secretar general ANSVSA. O echipă întreagă, nu numai Mihai Ţurcanu, ca să îşi facă poftele personale. Am mers pentru a demonstra că Botoşaniul are oameni capabili, oameni care să reprezinte cu demnitate şi mândrie. Din câte ştiu eu, Andrei Dolineaschi, prin PSD-ul pe care îl conduce, nu a fost capabil să trimită nici măcar un consilier în cadrul unui minister”, a declarat Mihai Ţurcanu.

Acesta mai adăugat că ar fi fost onorat ca Mircea Diaconu să se afle pe listele PNL, însă acest lucru nu s-a putut face pentru că partidul a decis eliminarea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *