Vicepreşedinte PSD Botoşani: Domnul Ţurcanu a sprijinit cel mai blamat partid: PDL

cosmin andrei (1)Vicepresedintele PSD Botosani, Cosmin Andrei, este convins ca exista disensiuni in PNL si PDL. El a declarat ca acest lucru se poate vedea in neintelegerile privind schimbarea sa de pe pozitia de viceprimar al municipiului Botosani.

Alianta Raului a cautat pretexte de aminare a acestui moment, lucru care nu dovedeste decat incapacitatea de a realiza o alianta la nivel local, asa cum isi doresc. Exista disensiuni si in PNL, si PDL legat de aceasta alianata, pentru ca in momentul in care PNL a candidat alaturi de PSD a primit un vot din partea cetatenilor, iar acest vot nu a fost acordat de partide. Domnul Turcanu a afirmat ca doreste sa aduca PDL la guvernare, să aducă PDL la conducere pe plan local. Acest lucru s-a infaptuit, iar certificatul de nastere il constituie numirea lui  Achitei la Consiliul Judetean‘, a spus Cosmin Andrei.

like facebook

 El sustine ca liderul PNL Botosani a sustinut cel mai blamat si sanctionat partid-PDL.

Domnul Turcanu a plecat din cea mai votata alianta politica USL la cel mai blamat partid PDL.  Exista disensiuni puternice, pentru ca o parte din membrii PNL nu sunt de acord cu alianta raului”, a adaugat Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *