Concurs judeţean de desen tehnic la Botoşani

concurs de desen tehnic la BoosaniJoi, 10 aprilie 2014, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, s-a desfăşurat a treia ediţie a Concursului Judeţean la Desen Tehnic organizat la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani.

La concurs au participat elevi ai claselor a IX-a şi a X-a, de la licee cu profil tehnic din judeţul Botoşani.

Chiar dacă probele de concurs au avut la bază programa şcolară, elevii au avut de rezolvat doar aplicaţii practice la Desen tehnic.

Elaborarea subiectelor şi evaluarea lucrărilor a fost realizată de cadre didactice de la licee care nu au avut elevi în concurs.

like facebookS-au remarcat următorii elevi de la clasa a IX-a: Rotariu Costel (Premiul I) de la Liceul „Dimitrie Negreanu” Botoşani – prof Constantin Corduneanu, Aniculăesei Constantin-Gabriel (Premiul al II-lea) şi Bulboacă Andrei (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani – prof. Ioan Mardare.

La clasa a X-a, premiile au fost obţinute de: Adumitroaie Dan-Ionuţ (Premiul I) şi Codău Marius-Alexandru (Premiul al II-lea) de la Liceul „Dimitrie Negreanu” Botoşani – prof Constantin Corduneanu, Hănţescu Alexandru-Natan (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani – prof. Maria-Mihaela Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *