Mihai Tâbuleac o critică pe Doina Federovici: În loc să susţină cetăţenii din Botoşani îl susţine pe şeful de partid

Mihai Tabuleac- PMP BotosaniPreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară a criticat declaraţiile date de senatoarea PSD, Doina Federovici, privind susţinerea măsurii accizei aplicate carburnaţilor.

Senatoarea a menționat că impactul noului bir nu va fi atât de mare, în contextul în care au fost luate și măsuri compensatorii. De cealaltă parte, Mihai Țâbuleac, a susținut că impactul nu va fi mare doar pentru primul ministru, iar măsurile compensatorii vor fi, cel mai probabil, desființate de reprezentanţii UE sau de Curtea Constituţională.

like facebook„Am constat cu amărăciune că, după ce noi am cerut parlamentarilor din judeţul Botoşani să suţină în Parlament măsura anulării supraaccizării, doamna  Federorivic a ieşit cu o declaraţie, prin care în loc să suţină cetăţenii din Botoşani îl susţine pe şeful ei de partid. A spus că şeful ei a propus măsuri de compensare şi impactul nu va foarte mare. Pentru şeful ei de partid impactul nu va fi mare pentru că îşi promovează, pentru a doua oară, soţia pe o funcţie de europarlamentar. O trimite la Bruxelles la salariu foarte Mare. În acelaşi timp a propus o măsură pentru compensare, care în mod sigur, dacă nu va fi anulată ca fiind anticoncurenţială de UE, atunci va fi anulată la Curtea Constituţională pentru că este discriminatorie. Atragem atenţia, senatorului, că nu este cazul să îşi susţină şeful de partid. Că măsura de compensare nu este justă şi repetăm rugămintea adresată tuturor parlamentarilor botoşăneni să acţioneze în Parlament pentru respectarea şi sprijinerea intereselor botoşănenilor, lăsând în plan secundar interesele de partid”, a afirmat Mihai Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *