Primar nemulţumit de tarifele Nova Apaserv: Să vindeţi apă, nu să obţineţi bani din taxe şi avize

primari judetPrimar comunei Stauceni, Cozmin Epuras, a criticat, joi, în cadrul unei şedinţe a Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară Aqua, costurile de branşare la reţeaua de apă practicate de către Nova Apaserv. Acesta a spus că pentru branşare cetăţeanul de rând trebuie să scoată din buzunar în jur de 900 lei, bani foarte mulţi pentru populaţia de la sat.

Ce implica costurile de branşare, lucrari de arhitectura ? Sa vindeti apa, nu incasati bani din taxe si avize„, le-a spus primarul de Stăuceni reprezentanţilor de la Nova Apaserv.

like facebook

 Acesta a criticat, de asemenea, faptul că operatorul de apă a amendat pe unii locuitori din Stăuceni, plecaţi de ani de zile în străinătate.

Merg oamenii de la tara plangand şi platestc 12 milioane lei amenda. Oamenii s-au racordat in ideea sa mearga spre civilizatie. Nu au consumat un gram de apa, pentru că au fost în străinătate, nu au mai făcut contract cu noul operator şi au venit să le taie apa. Vine corpul de control si gaseste contorul disigilat”, a mai spus Cozmin Epuras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *