Şefa femeilor din Forţa Civică a participat la o conferinţă la Bruxelles

Mirela SaucaOrganizaţia de Femei a Partidului Forţa Civică a participat, în zilele de 6 şi 7 aprilie 2014,  la Conferinţa Conducerii Programului Educaţional European Erasmus, organizată la Parlamentul European, Bruxelles.

Delegaţia Forţa Civică a fost prezentă la aceasta Conferinţă în urma unei invitaţii a preşedintelui Comitetului de Conducere al Programului Erasmus, doamna Doris PACK.

Reprezentanţii Organizaţiei de Femei Forţa Civică au fost Amelia Boroş, preşedinte si Mariana Mirela Sauca, vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei şi totodată a organizaţiei judeţene Botoşani Forţa Civică.

like facebook„Participarea noastră la un eveniment de o asemenea importanţă reprezintă o recunoaştere internaţională a importanţei Organizaţiei de Femei Forţa Civică şi a prezenţei femeilor în viaţa publică. Ne onorează şi ne obligă, în acelaşi timp„, a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei Forţa Civică, Amelia Boros.

Succesul Programului ERASMUS reprezintă o dovadă a faptului că implicarea femeii în astfel de programe reprezintă o garanţie a lucrului bine făcut. Implicarea femeii în promovarea, aplicarea si implementarea programelor educaţionale este mai mult decât important, este obligatorie”, a declarat la Bruxelles Doris Pack, preşedinta Organizatiei de Femei a PPE, iniţiatoare a programului educational Erasmus Plus.

La rândul său, Mihai Răzvan Ungurenu, preşedintele Forţa Civică negociază afilierea la Partidul Popular European. Zilele trecute s-a întâlnit cu oficiali de la Vatican, dar şi cu lideri ai partidelor de dreapta din Italia. Vor urma discuţii şi cu reprezentanţii formaţiunilor politice afiliate la PPE din Germania şi Austria despre alăturarea Forţei Civice la această alianţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *