Liberalii amână tombola de Paşte. Vezi de ce!

tombola mos craciun e liberal botosani1Conducerea organizaţiei judeţene a PNL a decis amânarea tombolei ce se dorea a fi organizată cu orcazia sărbătorilor Pascale. Florin Ţurcanu, preşedintele PNL, a spus că tombola a fost amânată după alegerile europarlamentare.

like facebookLiberalii şi-au motivat decizia prin faptul că vor să evite o încălcare a prevederilor legale privind organizarea tombolelor, de către partidele politice, în perioada campaniilor electorale.

„În legislaţie se specifică faptul că tombolele sunt interzise. Este o faptă penală”, a afirmat Florin Ţurcanu.

PNL a organizat, la sărbătorile de la sfârşitul anului trecut, o tombolă în care a acordat 1000 de premii, premiul cel mare fiind un autoturism Dacia Logan. Pentru sărbătorile Pascale era anunţată o nouă tombolă, unde premiul cel mar era o garsonieră.

One thought on “Liberalii amână tombola de Paşte. Vezi de ce!

  1. Nu se mai face pt ca, Cornila a aflat de tepele date altora de ciobanoi si sta acum si se gandeste cum a incasat 1200 pe panourile de 500 si D.N.A si curtea vin pe el.Banutul e la turki.Oare cat mai il lasa DNA sa fure?Se stie tot de la judele,este lista,dar se mai stie de spaga de la electroalfa adusa prin Grigoras de 10 miliarde pt groapa de gunoi;10 miliarde date lui ROXI de VICTOR CONSTRUCT pentru lucrari la Dorohoi,Cosula apartamente cumparate pe numele lui socrelu ANUSCA,VILA LA Tulbureni pe numele ..?SOCRELU.Mercedes pe numele …Mamaia,ascuns in garaj la Dracsani…complex zootehnic la Dracsani pe numele lui Florea si ABATOR SW 2 MILIOANE DE EURO.DNA A SUPRAVEGHEAT totul prin satelit.Se stie tot sunt multe.REVENIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *