Spitalul Judetean a contestat in instanta amenda uriasa primita de la Casa de Asigurari de Sanatate

spitalul judeteanConducerea Spitalului Judetean a contestat in instanta amenda de 63.000 lei primita de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. De asemenea,  reprezentantii spitalului se vor indrepta si impotriva medicilor care nu au eliberat retete pacientilor la externare, insa, ei sunt convinsi ca reprezentantul Casei , care este social-democrat, a actionat la comanda politica.

like facebookPentru greselile a trei medici, admitand ca sunt greseli, nu este normal sa sanctionezi un intreg spital. Nu este normal sa sanctionezi 2200 salariati. Spun ca nu este normal ce se intampla. O sa merg inainte oricate amenzi vor da ei. Dar daca asta este ceea ce trebuie pentru bolnavi acestui judet, sa iasa si sa spuna. Medicii s-au suparat tare si au spus ca primesc bolnavi pentru cat finanteaza casa, restul vor fi trimisi acasa”, a spus Iliuta.

El este convins ca ofensiva Casei impotriva spitalului va continua, dat fiind faptul ca in spital exista un nou control al institutiei de asigurari.

In acest moment este o alta ancheta in curs care va viza 3% din bugetul spitalului. Aici este o activitate medicala. Trebuie eliberate retete si probabil ca daca toti medicii eliberau retete, ar fi falimentat casa„, a mai spus managerul spitalului,

El spune ca este pentru prima data cand spitalul primeste o astfel de sanctiune din partea CAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *