La 32 de ani o botoşăneancă a ajuns să cântărească 180 de kilograme. Din lipsa banilor femeia nu urmează nici un tratament

obeza socrujeniO femeie, de 32 de ani, trăieşte o drama cumplită. În ultimi ani femeia a început să se îngraşe într-un ritm alert, iar acum a ajuns să cântărească 180 de kilograme. Nadia, din satul Socrujeni, a ajuns să trăiască un adevărat coşmar. Mamă a unei fetiţe de opt ani a ajuns să fie ea mai mult ajutată de propriul copil ca să se poată descurca cât de cât ca un om normal. Îşi doreşte să redevină o femeie normală, însă pentru acest lucru are nevoie de bani.

like facebookDrama Nadiei a început în urmă cu trei ani. Atunci a suferit o intervenţie chirurgicală, după care a intrat în depresie şi a urmat un  tratament. Zilele si lunile au trecut, iar femeia a început sa ia în greutate. A încercat să ţină un regim, dar nu poate să se abţina de la mâncare şi nici nu are bani ca să-şi cumpere alimentele necesare.

Cel mai de bază ajutor pentru femeie este mama ei, în vârstă de 65 de ani. A ajuns să trăiască din pensia acesteia, de 450 de lei, şi din alocaţia fetei.

Medicii îi recomandă femeii o vizită la spital pentru un consult şi un tratament de specialitate. O operaţia de micşorare a stomacului ar fi una dintre soluţii.

obeza socrujeni1obeza socrujeni2

 

One thought on “La 32 de ani o botoşăneancă a ajuns să cântărească 180 de kilograme. Din lipsa banilor femeia nu urmează nici un tratament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *