Accident la Truşeşti. Un motociclist, în stare gravă la spital

motoUn bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicletă, a suferit leziuni grave după ce s-a izbit într-un gard. Marţi seară, în timp ce conducea o motocicletă având capacitatea cilindrică de 124 cm cubi, înmatriculată în Italia, pe un drum public din localitatea Trușești, județul Botoșani, bărbatul, posesor al permisului de conducere categoriile AM şi Tr, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil pe fondul consumului de alcool şi al vitezei excesive), împrejurare în care a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unui imobil.

like facebook

Bărbatul nu purta cască de protecţie. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motocicletei care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *