Cornel Şfaiţer despre scandalul cu Dumitru Dragomir: Nu dă bine pentru imaginea fotbalului românesc

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, susţine că toate aceste scandaluri din fotbalul românesc nu fac altceva decât să creeze o imagine proastă şi că fotbalul este un domeniu în care este nevoie de mai multă linişte şi de rezultate.

Este neplăcut ceea ce se întâmplă, mai ales ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în fotbalul românesc, nebunia care a fost, şi e clar că nu dă bine pentru imaginea fotbalului românesc, a ligii profesioniste, a federaţiei. Eu sper să începem cu dreptul în noul sezon pentru că avem nevoie de linişte şi să schimbăm cu toţii imaginea fotbalului românesc. Trebuie să adunăm rândurile şi să începem treaba foarte serios”, a spus Şfaiţer.

like facebookTotodată, Şfaiţer a declarat că sunt bani foarte importanţi din drepturile de televizare şi fără aceste sume probabil nu s-ar aduna opt echipe în liga I.
Politistii au facut, luni, 11 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, printre care si la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Potrivit Politiei Romane, ancheta vizeaza meciurile din perioada 2011-2013, iar evaziunea fiscala este estimata la 3 milioane de euro. Dumitru Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dar a fost eliberat marţi dimineaţă.

Dragomir continuă meciul cu Iftime: Probabil se crede mai deștept decât vacile pe care le păstorește

Dragomir, atac dur la FC Botoşani

Oficialii clubului FC Botoşani au votat pentru schimbarea lui Mitică Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *