Au reuşit s-o întoarcă din morţi! Doctorii i-au schimbat sângele botoşănencei băgată în comă de ginecolog!

monicaMonica Neamtu, (19 ani ani), tanara care a ajuns in moarte clinica din cauza medicului ginecolog care i-a gresit o operatie de extirpare a unei sarcini extrauterine, da semne sa-si revina, dupa ce alti doctori au luat o decizie incredibila!

Monica era in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mamica, cu atat mai mult cu cat anul acest urma sa imbrace rochia de miresa”, povesteste iubitul fetei, Stefan, cel care nu s-a dezlipit de patul ei in ultimele zile. Acesta a explicat ca desi medicul le-a dat asigurari ca va fi o operatie cu riscuri mici, ce s-a intamplat imediat dupa depaseste orice imaginatie. Potrivit Cancan.ro, iubitul Monicai spune ca imediat dupa interventie, doctorul care i-a realizat operatia a considerat ca fiind interventia una reusita, si nimeni nu a mai controlat-o pe fata in urmatoarele 15 ore, timp in care fata a facut  hemoragie interna!

like facebook
“Medicul Razvan Socolov evita acum sa ne dea explicatii si spune ca el si-a dorit sa se termine cu bine, ne-a spus   sa ne rugam acum pentru Mona. Este inadmisibil ca timp de atatea ore nimeni sa nu-si dea seama de ce se intampla cu corpul ei, de-abia in momentul in care a intrat in moarte clinica. Imediat dupa prima interventie, am vorbit cu ea la telefon si parea ca nu are nicio problema, discutam ce sa-i aduc de mancare”, a mai povestit iubitul Monicai.

“I-au schimbat tot sangele din corp, sase litri cat mai avea, si au bagat vreo opt litri, donati de catre sute de oameni, dupa o mobilizare fara precedent. Pentru ca organele ei nu mai functionau, acum, de cand i-au bagat sange,  Monica da semne ca lupta pentru viata ei. A fost detubata chiar pentru putin timp, insa medicii au considerat ca nu este pregatita sa respire singura”, a explicat Stefan.Echipa de medici care a intervenit la scurt timp  pentru a-i salva viata tinerei de 19 ani, avand in vedere ca Monica intrase in coma,   a fost nevoita sa ia o decizie incredibila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *