Şcoala Altfel, cu demonstraţii de dresaj canin şi prezentarea tehnicilor folosite de poliţiştii criminalişti

elevi caine politistÎn prima zi a campaniei ,,Şcoala Altfel, – Să ştii mai multe, Să fii mai bun!” poliţiştii dorohoieni au primit vizita elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu”.

Poliţiştii dorohoieni şi-au dezvăluit „secretele” celor aproape 100 de elevi din clasele V-VIII, care i-au vizitat în prima zi de „Şcoală Altfel”.

Pe parcursul a două ore, poliţiştii le-au prezentat copiilor aspecte pe diverse domenii de prevenire şi informare, precum educaţia şi siguranţa rutieră, violenţa şcolară, absenteism, abandon şcolar, şi altele.

like facebook

Elevii au avut parte de asemenea de o „incursiune” în munca de poliţie, tehnica folosită de criminalişti sau dotările autospecialelor poliţiei rutiere rămânând principalele atracţii. Demonstraţiile de dresaj canin şi posibilitatea de a împrieteni cu un „câine poliţist” au constituit un alt moment al vizitei, mult aşteptat de copii.

Pe parcursul perioadei 7-11 aprilie, poliţiştii botoşăneni vor continua întâlnirile cu elevii din unităţile de învăţământ botoşănene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *