Scandal la o şcoală din Botoşani din cauza unui teren de fotbal

teren sport scoala 12 botosani4Vecinii unei şcoli din municipiul Botoşani au ajuns la disperare, din cauza terenului de sport al şcolii, care a fost concesionat unei societăţi private şi care îl ultilizează după orele de curs. Oamenii din zonă spun că au ajuns să nu mai poată să stea în case, mai ales copii, din cauza ţipetelor şi a limbajului  vulgar folosit de tinerii care joacă fotbal până noaptea.

Vecinii terenului sintetic de fotbal de la Şcoala nr 12 au făcut mai multe reclamaţii, la Şcoală, Primărie, Poliţia Locală şi Direcţia de Sănătate Publică, pentru a rezolva problema.

like facebook„Nu avem nimic împotriva sportului, elevii ne sunt dragi şi ne place să ne uităm la ei. Problema este după orele de curs vin tineri care fac în toate felurile. Când chemăm poliţia se liniştesc, însă după ce pleacă, încep din nou. Terenul este la un metru de geam şi orice izolaţie este ineficientă”, a spus unul dintre locatarii din zonă.

teren sport scoala 12 botosani3Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică spun că au fost în locuinţele mai multor vecini ai terenului şi au măsurat nivelul de zgomot, iar în unele situaţii s-a descoperit o valoare mai mare decât cea normală. Instituţia a avertizat societatea Enjoy Play and Win SRL să se conformeze cu un nivel de zgomot optim.

La rând lor, reprezentanţii Primăriei, spun că, în baza sesizărilor primite, Poliţia Locală s-a deplasat la faţa locului şi a constat că se confirmă aspectele reclamate.

” Am primit o serie de sesizări din partea locatarilor care locuiesc în imediata vecinătate a terenului respectiv. Reclma faptul că sunt deranjaţi de zgomotul celor care folosesc terenul de sport. Am dispus controale ale Poliţiei Locale. S-a confirmat că ar fi situaţii deranjante în anumite intervale orare. Am dispus încheierea programului pe terenul de sport la ora 22.00. Am avut o discuţie şi cu doamna directoare de la Şcoala nr 12, s-a conformat deciziei, astfel încât cetăţenii nu ar mai trebui să fie deranjaţi întrucât noi intenţionăm să oprim programul la o oră decentă”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului.

Terenul aparţine Şcolii, iar societatea a încheiat un contract de concesiune, pe o perioadă de 8 ani. În baza unei investiţii cu suprafaţa de joc, firma are dreptul de a utiliza terenul după orele de curs.

teren sport scoala 12 botosaniteren sport scoala 12 botosani1teren sport scoala 12 botosani2

12 thoughts on “Scandal la o şcoală din Botoşani din cauza unui teren de fotbal

  1. Femeia care face reclamatii se numeste Pintilii Lenuta si este grefiera la Judecatorie…iar problemele ei de ”sanatate” sunt cunoscute de tot cartierul…urla la femeile cu copii care se joaca cu acestia la locul de joaca…blesteama in Saptamana Mare …un control medical ar fi indicat !!!

  2. Stimate PENSIONAR soala a fost construita dupa ce au fost ridicate blocurile.Baza sportiva a fost concesionata pt.a avea posibilitatea amenajarii,Ministerul Educatiei nu are fonduri si atunci se apeleaza la concesionari.Vedeti lic.Electrocontact care este langa sectia de copii a spitalului Mavromati unde se face galagie si au un vocabular de „maidan”

  3. O femeie ca aceasta,care in Postul Pastelui a blestemat contabila,directoarea scolii si administratorul terenului sintetic cu blesteme de genul :” sa va luati citostatice cu banii care ii castigati de la terenul de fotbal ” nu se poate numi om !!!

  4. Așa e la fotbal mamaie… Se mai înjura,se mai striga…liniște o sa avem cu toții la Pacea.

  5. Apropo..cine a pus gardul ce Inchide calea de acces dintre bloc si terenul de sport ? Acel gard trebuie desființat!

  6. De ce nu are curaj nici un vecin sa spuna adevarul ?…pentru ca doamna care face reclamatii este „mare grefiera” la Judecatoria Botosani..Lenuta Pintilii se numeste….dupa ora 18 iese in fata blocului unde este un loc de joaca pentru copii si incepe sa urle sa plecam cu copiii pentru ca ea a concesionat toata suprafata….unde sa ne crestem copiii ???…este bolnava (pacat…nu este vina ei)…vrem copiii nostrii sa faca sport pe un teren frumos amenajat , sa se joace si nu sa se drogheze !!! TERENUL SINTETIC DE LA SCOALA 12 ESTE UN LUCRU BUN PENTRU COPIII NOSTRI !!!

  7. Doamna grefira pintilii lenuta de la judecatorie ne-a amenintat sa fim de partea ei si sa cerem desfiintarea terenului de fotbal pe baza de semnatura si umbland din usa in usa la toate scarile blocurilor…eu nu am semnat….copilul meu joaca fotbal acolo si este incantat…decat sa-l vad in fata calculatorului zi de zi….prefer sa vad ca face sport….si intradevar doamna respectiva are mari probleme de comportament …si mintale…nu stiu cum poate ocupa o functie de raspundere la judecatorie !!!…urla la copii i din fata blocului zi de zi

  8. femeia de la parter nu este sanatoasa la cap !!!….urla la copiii din cartier si la mamele cu copii de 2-3 ani care stau la locul de joaca…ea inchide portile la scoala sa nu intre copiii !!!…unde sa se mai joace copiii, drogat-o si alcoolist-o ???

  9. Femeia de la parter ameninta pe toata lumea cu relatiile ei…ca este sefa grefierelor din judecatoria botosani si este dusa tare-tare cu capul…cum sa urli la copiii de 8-14 ani sa iasa de pe terenul de fotbal ???…unde sa mearga copiii nostri sa se joace ???…sa mearga sa fumeze si sa se drogheze sau sa faca un sport ???

  10. De ce nu se autosesizeaza Politia in legatura cu nebuna ?…de ce ?!?!…pentru ca ameninta pe toata lumea ca e grefiera sefa la Tribunal !!!…constructia de la parter unde locuieste strica aspectul zonei si a luat din spatiul de joaca al copiilor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *