O puştoaică din Botoşani a impresionat juriul „Junior Chef”

junior chef la antena 1O puştoaică din judeţul Botoşani i-a cucerit pe cei trei membri ai juriului de la concursul  de gătit „Junior Chef” de la Anetna 1. Sanda Ioniţă, de 12 ani, din Ibăneşti, i-a impresionat pe Anca Lungu, Horia Vârlan şi Marius Vizante, gătind, în premieră în viaţa sa, o mâncare de somon, obţinând voturile pozitive ale juraţilor.

La finalul probei, puştoaica a fost dorită în echipa fiecăruia dintre membrii juriului, însă ea a optat pentru Marius Vizante.

like facebookCel mai interesant la Sanda Ioniţă a fost povestea de viaţă a acesteia, care a impresionat juriul, spectatorii şi telespectatorii.

Fetiţa din Botoşani a cucerit-o pe Prinţesa Polonic cu povestea ei. Sanda are 10 fraţi şi este o elevă eminentă, iar atunci când va fi mare va fi medic chirurg.

Anca Lungu i-a admirat şi lăudat ambiţia, cu atât mai mult cu cât fetiţa a gătit pentru prima oară preparatul cu care a venit la preselecţii, pat de somon cu mozzarella şi şalău.

„Mă bucur că am în faţa mea un copil foarte curajos. Să vii de la 600 de km distanţă şi să te prezinţi cu un astfel de preparat în faţa camerelor de luat vederi şi a unor juraţi este mare lucru. Sunt extrem de impresionată de ambiţiile tale”, a mărturisit, pentru Libertatea, Anca Lungu.

Nu are calculator, nu are televizor şi în timpul liber găteşte şi are grijă de propria grădină în care cultivă legume. Admiraţia juratei este cu atât mai mare, cu cât Sanda are foarte mare grijă de fraţii ei şi o ajută pe mama sa la bucătărie.

„De obicei, gătesc cu legumele pe care le cultivăm noi, rareori se întâmplă să cumpărăm alimente. Mi-ar plăcea să le fac prăjituri deosebite fraţilor mei, pentru că acum nu am posibilitatea asta”, povesteşte Sanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *