Spectacolul cu Florin Piersic, anulat. Vezi de ce!

florin-piersic-1Spectacolul pe care cunoscutul și îndrăgitul actor urma să-l susțină la Botoșani pe data de 7 aprilie, la sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, a fost anulat.

Intitulat „Florin  Piersic-pur și simplu”, spectacolul era unul în care latura de showman a actorului este pusă mult în evidență.

like facebookDeși spectacolul a fost anunțat în urmă cu peste o lună, puțini botoșăneni au catadicsit să-și procure bilet.

florin piersic la BotosaniCirca 200 de bilete s-au vândut pentru spectacolul în care urma să evolueze actorul, drept urmare în locul acestei producții a fost pus în scenă festivalul de cântece, dansuri organizat cu ocazia Olimpiadei Naționale de Limbă și literatura ucraineană care are loc la Botoșani.

Interesant este că în 2008, când a venit ultima dată la Botoșani Florin Piesic cu spectacolul „Străini în noapte” în regia lui Radu Beligan, care se joacă și acum în țară, sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină.

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor are o capacitate de aproximativ 700 locuri în timp ce sala mare a Teatrului Mihai Eminescu are doar 470 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *