Pensiune închiriată de PNL pentru sediu de campanie la europarlamentare

Casa Enigma, centru de campanie PNL Botosani la europarlamentareLiberali din Botoşani vor coordona campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai dintr-o pensiune. Staff-ul de campanie al candidatului Mihai Ţurcanu a decis să închirieze pentru activităţile electorale şi preelectorale o vilă.

like facebookEste vorba de pensiunea „Enigma”, situată lângă fostul restaurant „Km 0”, de la intersecţia străzilor Victoriei şi Iuliu Maniu.

 

Casa Enigma, centru de campanie PNL Botosani la europarlamentareCasa aparţine unui om de afaceri din Suceava şi se afla la vânzare, preţul de vânzare fiind de 130.000 de euro.

 

Directorul de campanie al PNL, Bogdan Dăscălescu, susţine că imobilul a fost închiriat pentru o lună cu doar 100 de euro.

Clădirea are 400 de mp și este compusă din opt camere, bucătărie şi două băi. Ea dispune şi de o curte de 1.200 de metri pătrați.

Proprietarul Pensiunii „Enigma” este nimeni altul decât Constantin Roman, cel care a cumparat fostul sediul al SC Ascon SA de pe strada Octav Onicescu cu un sac de bani. Acesta a cumpărat imobilul cu 900.000 de lei cash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *