650 de liberali botoşăneni, alături de candidatul la europarlamentare Mihai Ţurcanu, la lansarea de la Piatra Neamţ

Mihai Turcanu Crin antonescu europarlamentareAproximativ 5000 de delegați din toată Regiunea de Nord-Est au participat duminică, 6 aprilie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Fiecare din județele Botoșani, Suceava, Iași, Bacău, Vaslui și Neamț au participat cu sute de reprezentanți liberali pentru a-și susține candidații la europarlamentare și pentru a participa la spectacolul ”EuroCampionilor … la fapte”. De la Botoșani, peste 650 de liberali au ținut să-și susțină candidatul la Parlamentul European, alături de președintele Florin Țurcanu, dar și de parlamentari și primari.

În fața unei Cupe simbolice a Campionilor, au fost prezenți și au vorbit liberalilor președintele PNL Crin Antonescu, actualii europarlamentari și candidați Norica Nicolai, Renate Weber, Adina Vălean și președinții de filiale din Regiunea de Nord-Est.

mihai turcanu crin antonescu lansare

Florin Țurcanu, președinte PNL Botoșani: Noi, botoșănenii, am venit la această acțiune pentru că dorim să fim uniți, dorim ca Moldova să câștige aceste alegeri europarlamentare. Vă asigurăm, domnule președinte Crin Antonescu, că noi, Moldova, vom obține 25% din voturi pentru că altfel ne va fi foarte greu să vorbim despre Președinția României.”

like facebook

Candidatul Regiunii pentru actuala sesiune de alegeri din 25 mai este  botoșăneanul Mihai Țurcanu: ”Alegerile europarlamentare din acest an sunt cele care vor reașeza politica românească. Sunt alegerile care vor șlefui caractere și vor recupera simboluri. România se va schimba. Europa o face deja! România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii muncesc și sunt plătiți corect pentru munca lor. România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii zâmbesc și-și cresc copiii în liniște și siguranță. Și mai vreau o Românie în care fiecare dintre noi să prețuiască adevărul și să nu-și piardă niciodată identitatea! Pentru că Europa înseamnă astăzi Paris, Londra sau Milano, Praga sau Berlin. Dar mai înseamnă, in viziunea mea și a noastră, a liberalilor, și Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău și Piatra Neamț.”

Mihai Țurcanu a fost cel care a primit Cupa EuroCampionilor de la președintele Crin Antonescu, care a declarat că Moldova va fi definitorie pentru rezultatul pe care partidul îl va înregistra la alegerile europarlamentare din această primăvară: Pe frontul din Moldova se va juca în mare măsură soarta bătăliei de la europarlamentare. (…)La celelalte întruniri pe care le-am avut am încredințat această cupă simbolică unuia dintre eurocampionii noștri consacrați. Pentru că pe lângă cei care încheie un mandat, vrem să trimitem și debutanți, un fel de juniori, nu de rezerve, de speranțe, pentru că este primul dintre reprezentanții regiunii Nord-Est, dați-mi voie, simbolic, să vă mulțumesc, să le urez succes lor și să înmânez acest trofeu, în numele tuturor, lui Mihai Țurcanu.”

Mihai Țurcanu este candidatul PNL pentru Regiunea de Nord-Est la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Numele său se află pe poziția 7, eligibilă, în lista Partidului Național Liberal. În vârstă de 38 de ani și de profesie medic veterinar, Mihai Țurcanu a condus din funcția de președinte-secretar de stat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și din funcția de vicepreședinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Rezultatele și abilitățile sale în aceste domenii l-au promovat în lista PNL pentru alegerile europarlamentare ca singurul specialist în agricultură.

 

One thought on “650 de liberali botoşăneni, alături de candidatul la europarlamentare Mihai Ţurcanu, la lansarea de la Piatra Neamţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *