Acțiune de ecologizare organizată de tinerii de la Mişcarea Populară

actiune ecologizare- strangere deseuri PMP Botosani 1Duminică, 6 aprilie, Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară din Botoșani s-a mobilizat pentru a participa la o acțiune de ecologizare a zonei Pacea-ACR, zonă cunoscută iubitorilor de ieșiri în natură, odată cu încălzirea vremii. Desfășurată sub sloganul: „PMP – Prețuiește mediul, protejează-l”, inițiativei i s-au alăturat mai mulți tineri, membri și simpatizanți, care au dorit să contribuie la ecologizarea terenului, chiar dacă vremea nu a fost una prielnică.

actiune ecologizare- strangere deseuri PMP Botosani 1„Acțiunea de ecologizare se dorește a fi o încercare de conștientizare și o reamintire a faptului că protejarea mediului înconjurător trebuie să reprezinte un stil de viață, nu doar un eveniment în sine. A fost o acțiune frumoasă, prima de acest gen, organizată de echipa de tineret a PMP.  Pentru câteva ore s-a realizat o acțiune de ecologizare a zonei Pacea-ACR. Ceea ce m-a bucurat a fost faptul că au răspuns prezent tinerii din organizație, dar nu numai, conștienți și ei de faptul că fiecare suntem responsabili de curățenia comunităților în care trăim. Le mulțumesc și pe această cale și îi invităm să susțină și viitoarele acțiuni de acest fel”, a precizat Eugen Șerb, liderul organizației de tineret a PMP Botoșani.

actiune ecologizare- strangere deseuri PMP Botosani2Crezând în succesul ideii de implicare activă, prin participarea la această campanie, tinerii au dorit să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate.

like facebook„Această acțiune este interesantă şi are ca scop în primul rând curăţarea zonei, dar ne dorim foarte mult să tragem un semnal de alarmă pentru ca cei care aruncă gunoaiele la întâmplare”, a adăugat unul dintre tinerii participanți la acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *