S-a stins din viaţă unul dintre cei mai buni profesori de la Colegiul Gheorghe Asachi. Mesaj emoţionant al colegilor

doliuUnul dintre cei mai apreciaţi şi mai experimentaţi profesori pe care i-a avut  Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Botoşani s-a stins din viaţă în această săptămână. Iuliana Popovici a decedat la vârsta de 66 de ani. Aceasta a trecut în nefiinţă în urma unei lungi perioade de suferinţă, după ce în urmă cu câţiva ani se pensionase pe motive de sănătate.

Profesorul botoşănean a fost înmormântat la Iaşi.

COLEGIUL TEHNIC „GHEORGHE ASACHI” BOTOSANI
MESAJ DE RĂMAS BUN !

Doamna Profesoară IULIANA POPOVICI, denumită de miile de elevi pe care i-a îndrumat ‘’MAMAIA„ sau de colegi „mama tuturor răniţilor“ , a lăsat pe culoarele liceului iubirea pe care o avea pentru toţi!
Pentru MAMAIA, toţi eram cei mai buni şi mai frumoşi!
Au trecut destui de mulţi ani, ar spune poate unii, de când a ieşit la pensie!
Pentru ea însă, aceşti ani nu au fost suficienţi de mulţi ca să ne uite ziua în care mulţi dintre noi ne-am născut, trimiţându-ne gândurile sale bune de CRĂCIUN, de PAȘTI sau de 8 martie, chiar şi atunci când puterea ei stătea doar în a scrie aceste mesaje!
Ne va ierta probabil, cum a făcut de fiecare dată … şi ne va găsi chiar ea scuzele pe care poate nici noi nu le găsim, noi cei care nu am putut să rupem din viaţa noastră o oră, pentru a ne lua rămas bun!
Viaţa tumultoasă pe care o ducem cu toţii ne-a împiedicat să îţi mulţumim cum a-i fi meritat, dar în seara ÎNVIERII vom aprinde toţi o lumânare pentru sufletul tău bun, şi pentru dragostea cu care ne-ai ocrotit, chiar şi în anii în care ai stat departe de noi !
Mamaia şi – a construit , prin tot ca a făcut pentru generaţiile de elevi şi pentru colegii săi, o coroană de flori imensă în cer, unde a ajuns cu siguranţă!

One thought on “S-a stins din viaţă unul dintre cei mai buni profesori de la Colegiul Gheorghe Asachi. Mesaj emoţionant al colegilor

  1. Chiar a fost pe departe cea mai bună profesoară pe care am avut-o în liceu. Ne-a fost și profesoară și mamă și colegă în același timp. Mamaia ne dădea sfaturi, glumea cu noi, iar stilul de predat făcea pe oricine să înțeleagă. Ar trebui să ne mai dea Dumnezeu astfel de profesori.
    Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *