Cornel Şfaiţer: Eram sigur că, după eşecul cu Steaua, jucătorii o să fie concentraţi 200%

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani s-a declarat încrezător în forţele echipei, după victoria în faţa Coronei Braşov. Cornel Şfaiţer a precizat că echipa locală are forţa de a se menţine pe locul 7, cel deţinut în prezent, în clasamentul final al campionatului.

” Jucătorii au fost concentraţi, eram sigur că după eșecul cu Steaua, o să fie concentrați 200% asupra jocului, știau și ei cât de important era jocul pentru noi.Important este că am reușit 35 de puncte și care oferă liniște la momentul acesta în sensul că la fel vom aborda fiecare joc, cu maximă seriozitate. Vă dați seama ce ar însemna o victorie cu Pandurii Tg. Jiu de Paști. Eu zic că ar fi extraordinar pentru noi”, a afirmat Cornel Şfaiţer.

Acesta a discutat şi despre posbile transferuri, pe care le-ar putea face FC Botoşani la finalul sezonului. Oficialul a menţionat că atâta timp cât va exista un buget pentru transferuri, vor fi şi jucători abordabili. Printre cei care la care a făcut referire se află şi foşti adversari de sâmbătă, Coman, Burlacu, Neaşca, Buş şi Miranda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *