Tânăra operată de patru ori la Iaşi îşi revine. Iubitul ei a vorbit cu ea

monica si iubitulMonica Neamţu, botoşăneanca internată la Clinica ATI de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost operată de mai multe ori şi au interventi complicaţii, îşi revine.

Pacienta este conştientă şi a făcut uşoare progrese faţă de ultimele două zile. În continuare, îi sunt monitorizate funcţiile vitale pentru a preveni alte situaţii neplăcute”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Alături de tânără a stat mereu iubitul acesteia, Ştefan, care a declarat că a reuşit să vorbească cu ea şi că Monica nu îşi aminteşte cum a ajuns la Iaşi, dar nici de ce se află în spital.

Mona a fost detubată şi am reuşit să vorbim puţin cu ea. Vorbeşte mai mult în şoaptă, dar este coerentă, ceea ce ne bucură foarte mult. Medicul curant ne-a explicat că până îşi revine complet mai sunt mulţi paşi de urmat”, a spus, pentru Ziarul de Iaşi, Ştefan.

like facebookTânăra de 19 ani din Botoşani care fusese operată de trei ori a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. Ea este internată la Spitalul “Sfântul Spiridon”. În urma unui RMN făcut miercuri s-a descoperit un hematom. Monica se află în ATI de aproape două săptămâni. Fata a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale în Maternitatea “Elena Doamna” acum o săptămână. După prima operaţie realizată de confr. dr. Răzvan Socolov, directorul medical al maternităţii, starea tinerei s-a degradat, Monica a pierdut foarte mult sânge, şi după încă două operaţii, a fost transferată la Spitalul “Sfântul Spiridon”.

 

One thought on “Tânăra operată de patru ori la Iaşi îşi revine. Iubitul ei a vorbit cu ea

  1. la puscarie cu toti incopetenti cu aroganta lor de nedescris.multa sanatate fetei si mult noroc.sa auzim numai de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *