Vezi ce soluţie a găsit omul de afaceri căruia i s-au furat roţile de la BMW pentru a putea folosi maşina!

Ionut BeristeanuOmul de afaceri care s-a trezit, vineri dimineaţă, fără toate cele patru roţi ale BMW-ului seria 5 a apelat la nişte roţi de împrumut pentru a putea utiliza maşina.

Ionuţ Berişteanu, fiul lui Petrică Berişteanu, cel care administrează lanţul de benzinării BBB, a sunat la un prieten, care i-a dat pentru un timp patru jante cu tot cu cauciucuri.

Dacă Poliţia nu va reuşi să identifice repede hoţii, el urmează să îşi dea comandă de roţi noi, însă acest lucru îl va costa peste 10.000 de lei.

like facebookIonuţ Berişteanu nu are explicaţii pentru ceea ce i s-a întâmplat. El spune că nu are duşmani şi pune totul pe seama lăcomiei hoţilor.

Acesta explică că joi seară nu a putut deschide poarta de la intrarea în curtea casei, în care locuieşte alături de tatăl său, pentru că telecomanda de la sistemul de deschidere a porţii s-a defectat, după ce a intrat în maşina de spălat. Aşa că maşina a rămas la poartă, iar hoţii au avut timp să îi fure roţile.

 

 

3 thoughts on “Vezi ce soluţie a găsit omul de afaceri căruia i s-au furat roţile de la BMW pentru a putea folosi maşina!

  1. din cate am vazut masina e in leasing asa ca beneficiaza de casco obligatoriu. apeleaza la asigurare si nu mai suporta nimic

  2. Dacă apelează la casco înseamnă ca nu suportă nimic pe moment ! Anul viitor îi va creşte suficient asigurarea , plus ca are si acum de platit o fransiza.

  3. pe perioada cat masina e in leasing chiar daca beneficiezi de casco nu platesti nimic in plus. semnezi un contract la inceput cu o suma fixa de bani ! cel putin asa e la porsche leasing… fransiza e de vreo 500 lei asa ca decat 2000 euro mai bine 500 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *