Cătălina Lupaşcu: Ar fi bine ca primarul să stea mai mult la Primăria municipiului Botoşani şi să facă administraţie

catalina lupascu pnl botosaniViceprimarul Cătălina Lupaşcu îi cere primarului Ovidiu Portariuc să dea dovadă de mai multă seriozitate în administraţia publică locală şi să nu ducă în derizoriu activitatea Primăriei şi a Consiliului Local, „prin a face fotografii la cele câteva investiţii ale primăriei”.

like facebook

Cătălina Lupaşcu îl roagă public pe primarul Portariuc să nu mai facă promisiuni electorale deşarte , viceprimarul amintind acea promisiune a primarului rămasă neonorată privind sprijinirea tinerilor în deschiderea unui afaceri.

Primarul promitea că va introduce în bugetul Primăriei 200.000 lei prin care fiecare tânăr care va dori să îşi deschidă o primă afacere va primi câte 5.000 euro de la bugetul local. Şi la acea dată, domnul primar nu cunoştea legislaţia în vigoare, se pare, aşa cum nu o cunoaşte nici acum. Pe masa domniei sale se află un proiect de hotărîre iniţiat de mine pe 28 februarie, care viza majorarea burselor de merit cu 50%. Aşadar, îl rog să studieze ordinul de ministru al educaţiei şi să introducă pe masa consilierilor locali proiectul.Ar fi bine ca primarul să stea mai mult la Primăria municipiului Botoşani şi să facă administraţie  ” a spus Cătălina Lupaşcu.

Declaraţia viceprimarului liberal a fost făcută pe fondul anunţului făcut de Portariuc privind acordarea de tichete sociale şi elevilor săraci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *