Sorescu: Tichetele sociale ale lui Portariuc, umilinţă pentru pensionari

sorescu gheLiberalii botoşăneni au criticat ideea primarului Ovidiu Portariuc privind acordarea de tichete sociale pensionarilor cu venituri sub 400 lei. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a spus că primarul a dat şi anul trecut tichete pensionarilor, la Zilele oraşului, umilindu-i. Ea consideră că pensionarii pot fi ajutaţi prin mărirae pensiilor, nu cu tichete sociale.

like facebook

 La fel de vehement a fost şi prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu. Acesta a spus că, din păcate, gândirea socialistă, aceea de a oferi ajutoare oamenilor în loc de locuri de muncă, prinde la popor.

Noi vrem  să redăm demnitate, nu să-i umilim pe oameni. Să te duci cu bani din buzunarul tău să cumperi, nu să stai cu mâna întinsă şi când se duc la primărie rup uşile ca să le dea o hârtie de 100 lei să îşi ia un algocalmin să le treagă durerea de măsele. Este o gândire socialistă şi constat, din păcate, că prinde la oameni. Scopurile noastre nu sunt parşive: asta este diferenţa dintre noi şi dumnealor. De asta am plecat de la guvernare. Am constatat că lucrurile mergeau numai într-o zonă de dumnealor gândită şi care să nu facă altceva decât să pauperizeze ţara asta. Nu se poate.Cu politica PSD, ajungem mai rău ca în feudalism„, a spus Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *