Botoşănean bătut crunt într-un bar din judeţul Suceava

politie rutiera iarna (3)Un bărbat de 34 de ani din judeţul Botoşani a fost bătut crunt, vineri dimineaţă, într-un bar din localitatea suceveană Şcheia. El s-a luat la ceartă cu un client al barului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar la un moment dat în ajutorul suceveanului au sărit trei bărbaţi care au început să dea în botoşănean ca într-un sac de box.

Poliţiştii au mers la locul altercaţiei şi au descoperit că botoşăneanul, care locuiește fără forme legale în comuna Todirești, s-a deplasat pe D.J. 178 A, în satul Mihoveni, la un bar, conducând un moped, fără număr de înregistrare și fără a poseda permis de conducere.  După închiderea barului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între victimă și un localnic de 34 ani, a izbucnit un conflict spontan la care au intervenit și alți 3 tineri, aceștia lovindu-l cu pumnii.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timpul altercației, tineri au sustras acumulatorul și au distrus farul, oglinzile și lămpile semnalizatoare de la moped.

Botoşăneanul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Prejudiciul a fost estimat la suma de 400 lei reprezentând distrugerile provocate mopedului și valoarea acumulatorului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt calificat. Totodată se efectuează cercetări și față de reclamant sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând să se dispună procedural”, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *