Poliţia Locală şi reprezentanţii DSVSA s-au dus acasă la femeia care trăieşte cu 40 de câini. Vezi ce surpriză au avut!

caini multi curte botosaniPoliţiştii locali împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterninare şi pentru Siguranţa Alimentelor s-au deplasat, vineri, la locuinţa din Tulbureni a femeii care trăieşte cu 40 de câini în curte.

Reprezentanţii celor două instituţii, ajunşi la faţa locului ca urmare a sesizărilor vecinilor, nu au putut avea acces în curte pentru a efectua controlul, femeia nefiind acasă.

like facebookCum nu aveau un mandat de la judecător, nu au putut intra fără acordul proprietarei şi au trebuit să fac cale întoarsă. Reprezentanţii celor două instituţii au menţionat că vor solicita un mandat pentru a putea pătrunde în curte, pentru că din câte au observat, condiţiile în care sunt ţinuţi câinii nu îndeplinesc normele legale.

Maria Florea Oltea şi-a adus la disperare vecinii, după ce a adunat de pe străzi patrupedele şi le creşte în condiţii improprii. Cu un adopost improvizat, câinii produc zgomot şi o mizerie de nedescris. Poliţiştii locali i-au aplicat femeii două sancţiuni, una de 1000 de lei pentru igiena precară şi 500 de lei, după ce aceasta şi-a dat un nume pentru a duce în eroare poliţiştii.

 

 

 

One thought on “Poliţia Locală şi reprezentanţii DSVSA s-au dus acasă la femeia care trăieşte cu 40 de câini. Vezi ce surpriză au avut!

  1. Buna ziua sono proprio indignata de ceea ce citesc in legatura cu cresterea ciinilor in conditii de nedescris.Eu nu am nimic impotriva acestor crescaatori de patrupede dar cu aceeasi situatie ma confrunt si eu ,avind o vecina de apartament care are 11-12 ciini.Am scris si la DSV Botosani fara nici un raspuns,dimpotriva mergind la ea acasa (bneinteles fiind informata prima ) am fost informata de la DSV ca au gasit in locuinta un ciine mic si o pisica.Stimati domni dar de cind mita si cinele sunt prieteni si pot trai sub acelasi acoperis? Si cum de profesie sunt veterinar eu stiu ce inseamna igiena,si rscurile de imbolnavire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *