Cătălin Flutur, despre primarul Portariuc: A spus că primii ani la el sunt de antrenament şi după aia se apucă de treabă. El încă învaţă

catalin flutur la telemFostul primar al municipiului Botoşani, democrat-liberalul Cătălin Flutur, l-a atacat, joi, în cadrul unei emisiuni televizate pe actualul primar al municipiului Botoşani, social-democratul Ovidiu Portariuc. Flutur a declarat că Ovidiu Portariuc se comportă inadecvat potrivit funcţiei pe care o ocupă, mai ales în cadrul Consiliului Local.

Domnul primar are senzaţia că el este şeful şi că el controlează pe toată lumea, pe cei din subordine, indiferent dacă sunt funcţionari publici, nici măcar asupra funcţionarilor publici nu are o foarte mare influenţă pentru că au o lege specială. Domnul primar crede că el este şeful Consiliului Local, ceea ce nu este adevărat. Consiliul Local este cel care deliberează, cel care ia hotărâri”, a spus Flutur.

De asemenea, democrat-liberalul a ţinut să readucă în atenţie lipsa de experienţă în administraţie a primarului.

„El şi aşa a spus că primii ani la el sunt de antrenament şi după aia se apucă să facă treaba. El încă învaţă”, a spus Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *