Mai mulți militari promovați în grad de Ziua Jandarmeriei. Vezi numele lor!

defilare jandarmi botosaniCu ocazia Zilei Jandarmeriei, mai mulţi jandarmi au fost recompensaţi cu avansare în gradul următor înaintea experării stagiului minim în grad. Avansările în grad au fost propuse de conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi aprobate de inspectorul genereal, mr dr Mircea Olaru.

De la gradul de plutonier la gradul de plutonier major au fost avansaţi Ionuţ Daniel Ciocan, Cristian Comănescu, Alin Viorel Condrea, Florin Marian Dănilă, Alin Marcu. De asemenea plutonierul Cristian Pintilie a primit mulţumiri.

„De asemenea, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 179 de jandarmi au fost recompensaţi de inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani – domnul colonel Constantin Moroşanu”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a organizat, cu prilejul zilei Jandarmeriei, concursuri de tir, tenis de masă, şah, fotbal şi un concurs de cultură generală, câştigătorii fiind premiaţi de către Asociaţia Sportivă ,,Prutul” Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *