Pasiune ciudată. O femeie trăieşte înconjurată de peste 40 de câini

caini multi curte botosaniO femeie din municipiul Botoşani are o pasiune mai puţin obişnuită, adună câini de pe stradă în propria curte. Femeia a strâns peste 40 de patrupede, care trăiesc, într-o curtea casei de la marginea oraşului. Adăpostul improvizat de iubitoarea de animale este de departe unul normal, iar câini ajung să producă o mizerie de nedescris în curte.

like facebookVecinii Mariei Florea Oltea au ajuns la disperare, din cauza mirosului şi a zgomotului, şi au anunţat autorităţile. Poliţiştii locali s-au deplasat la domiciliul acesteia şi i-au aplicat o sancţiune de 1000 de lei pentru condiţiile de igienă precară. Femeia şi-a dat un nume fals pentru a duce în eroare poliţiştii, iar pentru acest lucru a mai primit o sancţiune de 500 de lei.

Reprezentanţii Primăriei municipiului au solicitat sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor, pentru a constata condiţiile în care sunt ţinute animalele, a Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, pentru a constata poluare, precum şi cei de la Direcţiei de Sănătate Publică pentru normele de igienă.

caini multi curte botosani3caini multi curte botosani2caini multi curte botosani1

 

One thought on “Pasiune ciudată. O femeie trăieşte înconjurată de peste 40 de câini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *