Ţâbuleac: Pe mine nu mă cheamă Ţurcanu. Eu nu mă ţin de scandal

Mihai Tabuleac- PMP BotosaniPreşedintele PMP Botoşani, Mihai Ţâbuleac, este deranjat de faptul că actualul preşedinte al Consiliului judeţean este preocupat mai mult de scandaluri decât de administraţie.  El spune că „tot mai mulţi oameni recunosc că s-au înşelat amarnic atunci când şi-au exercitat dreptul de vot în vara anului 2012”.

„Pe mine nu mă cheamă Ţurcanu. Eu nu mă ţin de scandal. Eu nu mă ţin de răscolit. Eu mă ţin de construit. Pentru mine, a face politică presupune a-ţi propune proiecte, a fi conştient de priorităţi, a atrage fonduri pentru judeţ, a recupera decalaje, iar proiectele pe care ţi le propui să şi le realizezi, nu numai să vorbeşti despre ele”, a spus Ţâbuleac.

El a lăsat să se înţeleagă că Ţurcanu nu va mai avea nicio şansă pentru un nou mandat în 2016.

like facebook„Pentru Botoşani ne dorim, atunci când cei de acum vor fi plecaţi, să vină o administraţie care să demonstreze cel puţin aceeaşi eficienţă pe care am demonstrat-o eu, împreună cu primarul Cătălin Flutur, împreună cu echipele noastre în mandatul precedent”, a mai spus acesta.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean speră ca partidul său „să devină principalul partid de opoziţie, de centru- dreapta”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *