Mihai Ţâbuleac le cere tuturor parlamentarilor să nu voteze proiectul de lege privind introducerea accizei

mihai tabuleacLiderul Partidului Mişcarea Populară Botoşani, Mihai Ţâbuleac, le cere parlamentarilor să nu susţină şi să nu voteze în Parlament proiectul de lege privind aprobarea ordonanţei de guvern privind introducerea accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.

like facebook„Noi cerem fiecărui parlamentar din judeţul Botoşani pentru a nu vota introducerea accizei. Efectele vor fi dezastruoase şi pentru economia ţării şi pentru fiecare cetăţean în parte”, a declarat Ţâbuleac.

El a spus că românii plătesc mai mult la benzină şi motorină decât nemţii, austriecii sau francezii, însă câştigă de 5 ori mai puţin.

„Există bani în plus la bugetul de stat, de care însă Victor Ponta nu vrea să se atingă, preferând să încarce facturile populaţiei. Doar la Ministerul Dezvoltării al d-lui Liviu Dragnea s-au alocat în plus 1,2 miliarde RON anul acesta pentru programe care pot fi finanţate prin fonduri europene”, a precizat Mihai Țâbuleac, președintele PMP Botoșani.

One thought on “Mihai Ţâbuleac le cere tuturor parlamentarilor să nu voteze proiectul de lege privind introducerea accizei

  1. Dom’ tabu matale cand erai pri governele lu’ base si s-a dublat pretul benzinei si motorinei,pe unde erai??Hibernai bre…La fel pretul la apa pt.botosaneni a crescut f. mult.La fel governai,pardon hibernai, etc…MINCINOSI TOTI SUNTETI..RUSINE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *