Leo Grozavu: Este o etapă interesantă, după care se pot clarifica multe lucruri şi sper ca la finalul ei, în primul rând să ne bucurăm de victoria noastră

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vrea neapărat o victorie, în meciul de sâmbătă, cu Corona Braşov. Leo Grozavu a afirmat că etapa 26 este una interesantă, contracandidatele la retrogradare, având în vedere că au meciuri importante de disputat.

like facebook„Este un joc important ţinând cont de faptul că suntem aproape de îndeplinirea obiectivului. Este o etapă interesantă, după care se pot clarifica multe lucruri şi sper ca la finalul ei, în primul rând să ne bucurăm de victoria noastră. Dacă noi vom acumula puncte ne va interesa mai puţin ce fac adversarele noastre. Corona nu îşi face mari speranţe pentru anul viitoarea ediţie a ligii I, este o echipă care la momentul actual joacă fără presiunea unui obiectiv. I-am urmărit la ultimile lor jocuri, pe teren propriu sunt greu de ucis, iar în deplasare îşi vând scumpi pielea. Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar, din ce am observat eu, băieţii sunt cu toţii conştienţi şi sunt pregătiţi să facă un joc bun. Pe noi ne interesează să acumulăm puncte la fiecare joc, însă asta nu înseamnă că dacă vom câştiga sâmbătă, campionatul este încheiat şi am intrat în vacanţă. Sunt jocuri de prima ligă la care noi trebuie să acumulăm experienţă”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul nu se poate baza la meci pe servicile a doi jucători, Ivanovs şi Patache, suspendaţi pentru cartonaşe galbene încasate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *