Familia Şoptică a început refacerea hotelului Premier. Vezi ce modificări face!

renovare hotel premier botosani 003Familia deputatului Costel Şoptică, care a preluat, de curând, administrarea hotelului Premier din Botoşani, a început lucrări de refacere a complexului hotelier. Firma Top Design, care aparţine tot familiei Şoptică, a început reconstrucţia terasei exterioare, dar şi modificarea barului de zi.

like facebookBarul de zi va fi tranformat într-un bistro- bar, în care vor fi servite pizza şi mâncături de tip fast food.

renovare hotel premier botosani 002„Partea de bar se va transforma într-un bistro bar, în care voi servi pizza şi tot ce înseamnă alte preparate fast food. Vrem să construim un spaţiu care să se adreseze în mod special tineretului, pentru că este o locaţie frumoasă”, a afirmat administratorul Magda Şoptică.

În paralel cu modificările la terasă şi bar, vor fi executate lucrări de igienizare a restaurantului şi camerelor din hotel.

Hotelul Premier, care aparţine Mihaelei Borcea, a fost preluat, de jumătatea lunii martie, de familia Şoptică.

renovare hotel premier botosani 005Mihaela Borcea şi Magda Şoptică, soţia deputatului PNL Costel Şoptică, s-au înţeles cu privire la preluarea, în locaţie de gestiune, a afacerii de la Botoşani.

Contractul este valabil pe o perioadă de cinci ani, începând cu data de 17 martie.

One thought on “Familia Şoptică a început refacerea hotelului Premier. Vezi ce modificări face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *