Exclusiv! Fiul şefului de la ITM a fost arestat. Vezi pentru ce perioadă!

arestat cu catuse pe mainiFiul şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoşani, Stelian Meţler, ce lucrează ca inspector în cadrul ITM Bucureşti a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, au declarat, pentru BotosaniNews, surse judiciare.

Constantin Meţler a fost încarcerat alături de un coleg de-al său, Ioan Roşioru, după ce au fost prinşi, luni, în flagrant luând 3000 de lei mită de la administratorul unei firme din capitală.

like facebookCei doi inspectori ar fi cerut mită pentru a nu amenda firma verificată cu 20.000 de lei, “pe motiv că a folosit la muncă o persoan căreia nu i-au fost întocmite forme legale de angajare”. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au solicitat instanţei arestarea preventivă a celor doi, iar judecătorii au admis cererile. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit declaraţiei de avere, Constantin Meţler, şi-a cumpărat anul trecut un apartament, de 96 metri pătraţi, în Bucureşti, figurând cu un credit prima casă în valoare de 57.000 de euro.

Mai deţine un autoturism Opel, achiziţionat în 2008, iar la capitolul venituri figurează cu un salariu anual de la ITM, de 12.104 de lei. Nevasta sa, Camelia Meţler lucrează la Autoritatea de Supraveghere Financiară, nefiind menţionat salariul.

One thought on “Exclusiv! Fiul şefului de la ITM a fost arestat. Vezi pentru ce perioadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *