Drama prin care a trecut actorul Dan Puric când locuia în Botoşani

dan puricActorul şi regizorul Dan Puric  a trecut printr-o adevărată dramă în perioada când locuia într-un bloc din Botoşani, adică în urmă cu mai bine de 20 de ani, fiind angajat la Teatrul Mihai Eminescu. El a mărturisit tragedia prin care a trecut, la împlinirea a 55 de ani, într-un interviu. Puric a declarat că primul său copil i-a murit la doar 10 luni. El mărturiseşte că această tragedie l-a apropiat de Dumnezeu.

„Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieţii. Şi gata! Cand ti se intampla asa ceva, pe urma ti se poate intampla orice. Nu poti sa spui ca uiti un asemenea lucru, pentru ca, de fapt, nu te uita el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simtit ca e acolo, cu mine. As fi innebunit daca nu ar fi existat taina asta. Fiul meu era de o frumusete extraordinara. Atunci am simtit concret existenta lui Dumnezeu”, a declarat Dan Puric intr-un interviu pentru ziarul Metropolis.

like facebookActorul susţine, de asemenea, că a fost complet marcat de vorbele unui vecin de atunci, pe care, spune el, nu o să îl uite niciodată.

Stăteam la priveghi, la propriul meu copil, şi a venit un om amărat care mi-a povestit toată seara cum a lucrat el în circ, cum a trăit alături de lei, de tigri… Îmi mai povestea, încerca să mă facă să râd, dar la patru dimineaţa a apărut nevastă-sa, care l-a dojenit: „Lasă domne’ omul să stea în necazul lui!“ „De asta am venit, muiere, să-l scot cu vorba din necaz!“, i-a răspuns omul. Cum să-l uit?”, a declarat actorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *