APIA primeşte declaraţiile privind cota de lapte

apia (3)Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) –Centrul judetean Botosani, informează cumparatorii care achiziţionează lapte, precum şi producătorii care au cotă de lapte pentru vânzări directe, că începând de miercuri îşi pot depune declaraţiile anuale privind livrările, respectiv vânzările, realizate în anul de cotă 2013/2014.

like facebook

 

Aceasta este  ultima sesiune în care se vor mai depune declaraţii privind cota de lapte. Declaraţiile anuale trebuie completate şi depuse la APIA – CJ Botosani până la data de 14 mai inclusiv. Începând cu anul 2015, va fi eliminată Cota de lapte, adică limita admisă pentru producţia de lapte din ţările Uniunii Europene.

În sistemul de administrare al cotei de lapte pentru judeţul Botosani figurează un număr de 12275 producători care deţin cotă pentru vânzări directe. Formularele de cerere vor fi transmise de către APIA Botosani prin poştă pentru fiecare fermier, urmând a fi completate şi retransmise fie prin poştă sau direct la compartimentul cotă de lapte din cadrul APIA-CJ Botosani până la termenul limită. În cazul cumpărătorilor de lapte, declaraţia anuală se depune la centrul regional APIA Iasi.

Sursa: APIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *