TSD Botoşani reacţionează după acţiunea PDL de pe 1 aprilie: Flutur să ne spună ce a făcut el în opt ani de mandat

membri pdl mesaj pacalici ovidiu portariucTSD Botoșani atrage atenția asupra faptului că tinerii democrat – liberali induc în eroare opinia public în ceea ce privește activitatea primarului Ovidiu Portariuc, prin acțiunile de campanile pe care aceștia le-au desfășurat ieri, 1 aprilie.

Este regretabil că o organizație de tineret manipulează opinia publică așa cum o fac și seniorii democrat – liberali, dar este și mai regretabil că cei de la TDL nu au suficientă creativitate și să își organizeze propriile acțiuni de campanie. Este clar că acțiunea de ieri de la Primăria Botoșani a fost comandată și regizată de Florin Ghiorghiță, care la rândul său își primește ordinele de la Cătălin Flutur”, a declarat Dana Lăzăruc, președintele organizație de tineret a PSD de la Botoșani.

like facebook

 Tinerii social – democrați susțin că PDL nu ar trebui să îl acuze pe Ovidiu Portariuc de nerezolvarea unor probleme administrative, atât timp cât Cătălin Flutur, fostul primar al Botoșaniului nu a reușit să obțină terenurile MapN pentru construcția de locuințe.

PDL vorbește de funie în casa spânzuratului. Să ne spună mai bine de ce în două mandate, adică în 8 ani de zile, Cătălin Flutur nu a fost în stare să treacă terenurile MApN în administrația primăriei și să demareze construcția de locuințe pentru tineri. Îl așteptăm pe domnul Ghiorghiță cu clarificări în acest sens, pentru că știm că el este portavocea lui Cătălin Flutur”, a completat Dana Lăzăruc.

Liderul TSD a mai adăugat că tinerii botoșăneni nu sunt interesați de disputele politice pe care PDL le provoacă, având în vedere că acest partid și-a pierdut relevanța pe plan județean și național.

PDL este astăzi un partid satelit ce gravitează în jurul imaginii lui Băsescu. Atât timp cât PDL defilează tot cu Emil Boc și Monica Macovei care au distrus țara și pe dinăuntru și în afară, acest partid trebuie ținut departe de pozițiile conducere, pentru că nu poate face decât rău”, a încheiat președintele organizației de tineret a PSD.

2 thoughts on “TSD Botoşani reacţionează după acţiunea PDL de pe 1 aprilie: Flutur să ne spună ce a făcut el în opt ani de mandat

  1. Mi se pare mizerabil sa se tot pompeze pe aceasta concurenta intre primari. Gata, a iesit acesta de acum, hai sa-l ajutam sa faca bine ce are de facut.Dar nu, nici nu poate respira de asaltul permanent al echipei trecute care il impiedica, il tracaseaza, il critica, il zugruma pur si simplu incat de fier sa fie si tot ar da inapoi! mai lasati-l o leaca in pace si pe urma sa vedem daca face ceva sau nu.Desigur ca Flutur a facut unele lucruri bune dar daca electoratul n-a fost convins ce vreti voi acum sa obtineti? E foarte deranjant si mai mult pierdeti in ochii lumii decit cistigati prin aceste atacuri nesfirsite.Si madam viceprimar il sapa din coasta de parca n-ar fi si ea inclusa in excutivul care are sarcini ca si primarul si Ghita asta si tot alaiul. Nu se mai poate, iti vine sa mergi la primarie si sa-l aperi pe acest tinar de agresori! Zau asa!

  2. „hai sa-l ajutam sa faca bine ce are de facut”- cu ce sa fie ajutat?? Nu pot sa cred ca domnul primar, prin functia pe care o are, este impiedicat sa duca la capat proiectele pe care le incepe. In campania electorala cand a facut anumite promisiuni, ma gandesc, ca a tinut cont de anumiti factori. Acum nu face altceva decat sa fie omul politic „standard”, votati-ma pe mine, caci, poate in ultimul an din mandat reusesc sa realizez ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *