Captură record de ţigări a poliţiştilor de frontieră după o urmărire de 20 de kilometri

masina tigariPoliţiştii de frontieră au efectuat, marţi, o captură record de ţigări, după o urmărire ca în filme. Angajaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, din cadrul Sectorului Rădăuţi Prut, au observat, marţi dimineaţă, o dubă Mercedes Vito, înmatriculată în Olanda, mergând suspect în zona de frontieră.

like facebook Şoferul dubei mergea cu viteză încercând să iasă din localitatea Miorcani, iar agenţii i-au făcut semn să oprească. Acesta a ignorat semnalul şi a accelerat fiind urmărit în trafic 20 de kilometri, până în Havârna, unde a fost blocat.

La volan a fost identificat Mihai Tuca, de 31 de ani, din municipiul Botoşani, iar în urma verificărilor s-a constat că acesta transporta 33.740 pachete de ţigări marca Plugarul şi Ritm. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a primit 200 de euro pentru transportul ţigărilor din Miorcani până în Botoşani.

tigari contrabandaŢigările în valoare de 303.970 de lei şi autovehiculul, evaluat la 15.000 de lei au fost indisponibilizate de poliţişti, în timp ce şoferul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de colectare, deţinere, producere, transportul, preluarea,depozitarea, preluarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

 

 

 

 

tigari contrabanda1tigari contrabanda masina

2 thoughts on “Captură record de ţigări a poliţiştilor de frontieră după o urmărire de 20 de kilometri

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ce plm,politicienii sau alti oamenii care au influenta la politie,tribunal,judecatori nu patesc nimic, fac trafic de mii de euro si fura de peste tot,pffff

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    pfff vai repede scrieti numele,dar la ceilati care au facut aceleasi infractiuni sau mult mai grave scrieti doar initialele chiar credeti ca ma intereseaza cine a facut?bravo lui daca a reusit sau nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *