Senatoarea Federovici îl reclamă pe Ţurcanu la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Doina FederoviciSenatorul PSD Doina Federovici l-a reclamat, marţi, pe preşedintele Consiliului Judeţean, liderul liberal Florin Ţurcanu, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

like facebookEa îl acuză pe Ţurcanu de discriminare. Ea arată în sesizare că „pe 21 martie, în urma unei emisiuni televizate în care domnul Florin Ţurcanu mi-a adus acuze insultătoare şi calomnioase, acesta a dat presei locale şi declaraţii discriminatoare şi denigratoare, ziarele locale titrând: „Ţurcanu îi răspunde senatoarei: Eu am muncit în politică, nu am făcut ochi dulci la bărbaţi”.

4 thoughts on “Senatoarea Federovici îl reclamă pe Ţurcanu la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

  1. Sa mori tu ca nu e așa? Da deputatul cu care pleci si vii la București ce e ? Ce prosti ne crezi. Accepta fiindcă așa ești

    1. Măi….românule, care scrii mai sus (ce te numeşti-EU)…fii atent aici. Nu iau apărarea nimănui, însă aş vrea să îţi aduc la cunoştinţă că nu e chiar aşa cum se spune prin „sat”. D-nul Ţurcanu îşi face jocul politic, ce crezi că nu îl stăpâneşte invidia de capacităţile profesionale superioare ale altora… eu, cu respect pentru tine, fără să îmi iei în nume de rău, te-aş sfătui să nu te încrez bârfelor şi înainte să arăţi pe alţii cu degetul uită-te puţin la ţine…Femeia asta,cu bune cu rele, mai face câte ceva pentru Botoşani-un oraş plin de valori umane pe care Ţurcanu…aş avea multe să spun dar mă opresc aici…ia seama…

    2. Măi….românule, care scrii mai sus (ce te numeşti-EU)…fii atent aici. Nu iau apărarea nimănui, însă aş vrea să îţi aduc la cunoştinţă că nu e chiar aşa cum se spune prin „sat”. D-nul Ţurcanu îşi face jocul politic, ce crezi că nu îl stăpâneşte invidia de capacităţile profesionale superioare ale altora?…. eu, cu respect pentru tine, fără să îmi iei în nume de rău, te-aş sfătui să nu te încrez bârfelor şi înainte să arăţi pe alţii cu degetul uită-te puţin la tine…Femeia asta,cu bune cu rele, mai face câte ceva pentru Botoşani-un oraş plin de valori umane (şi nu numai umane)….pe care d-nul Ţurcanu…aş avea multe să spun dar mă opresc aici…ia seama…fii ca albina(din o mulţime de gunoi ea se aşeaza pe floare) nu ca o gâză (din o mulţime de flori ea se aşează pe că..at).

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sunteti penibili. Aceasta campanie de denigrare la adresa senatorului pornita de cei din PNL, categoric nu va avea rezultatele pe care ei si le doresc. Comentatorul de mai sus ar trebui sa stie ca prin astfel de tactici ei se descalifica. Pentru aceasta doamna familia si respectul pentru cei din jurul ei sunt sfinte. Este un om politic care va incomodeaza, deoarece are activitatea cea mai buna, are respectul celor din judet si mai presus de toate are credinta in Dumnezeu. Mizerii si fabulatii pentru a o discredita. Cand nu ai argumente concrete cel mai simplu este sa jignesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *