Un tânăr este judecat după ce a furat încasările benzinăriei la care lucra pentru a-şi plăti datoriile la jocuri de noroc

benzina alimentareUn tânăr, de 25 de ani, din municipiul Botoşani a ajuns să fie judecat pentru delapidare, după ce a furat încasările de la benzinăria unde lucra, pentru a-şi achita datoriile pe care le făcuse la cunoscuţi, în urma jocurilor de noroc. Răzvan Gheorghe Aurelian lucra ca vânzător la o staţie a companiei LuKoil, iar în data de 4 iunie 2013, a luat din încasări 47.181 de lei.

El încasa contravaloarea carburanţilor vânduţi, introducea tranzacţiile în casa de marcat, însă făcea depuneri fictive în seiful staţiei. Furtul a fost descoperit chiar în acea zi, când şeful staţiei a făcut inventarul.

like facebookVânzătorul şi-a recunoscut fapta, însă a explicat că avea datorii foarte mari, după ce jucase la jocuri de noroc. Acesta a reuşit, alături de tatăl său, să înapoieze suma de bani furată, însă tot a fost trimis în judecată pentru delapidare.

One thought on “Un tânăr este judecat după ce a furat încasările benzinăriei la care lucra pentru a-şi plăti datoriile la jocuri de noroc

  1. Am avut placerea de-al cunoaste pe acest baiat .Toti am fost socati in ziua in care am aflat ce a facut . Jocurile de noroc va duc la mari catastrofe, fiti puternici si depasiti aceste situatii , sunt convinsa ca si lui ii pare rau. Mult succes sa depaseasca situatia ,e tanar , are toata viata inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *