Bătrânul de 88 de ani care sfidează justiţia! A fost condamnat de 9 ori în ultimii 6 ani. Vezi pentru ce!

gara-botosani2Un bărbat, de 88 de ani, din satul Stroieşti- comuna Lunca, a adunat nouă condamnări pentru aceeaşi faptă şi acum magistraţii de la Judecătoria Botoşani îl judecă pentru a 10-a oară. Bătrânul a scăpat de fiecare dată cu amenzi, magistraţii manifestând clemenţă datorită vârstei înaintate a acestuia.

like facebookVasile Curecheriu este acuzat de înşelăciune pentru că foloseşte biletele de transport destinate veteranilor de război, pentru a călători însoţit de diverse persoane. Bătrânul adună în jur de 10.000 de lei pe an din această activitate şi recunoaşte de fiecare dată fapta în faţa anchetatorilor, menţionând că are o pensie mică şi nu se poate întreţine cu acest venit.

Metoda folosită este destul de simplă, cumpără bilete de transport gratuit cu trenul, cu preţuri între 2 şi 4 lei, apoi merge în gară şi acostează clienţi pentru călătorii spre Bucureşti. Încasează între 30 şi 50 de lei de la fiecare însoţitor. El însuşi este veteran de război şi beneficiază de 12 călătorii gratuite anul, iar acest lucru îi derutează pe controlorii CFR când verifică biletele.

În ultimul dosar, procurorii au stabilit un prejudiciu de 10.452 de lei, după ce a călătorit de 113 ori, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală constituindu-se parte civilă. Până acum a fost condamnat la plata a 6.600 de lei în baza sentinţelor date de Judecătoriile Botoşani, Bacău, Buftea, Dorohoi.

3 thoughts on “Bătrânul de 88 de ani care sfidează justiţia! A fost condamnat de 9 ori în ultimii 6 ani. Vezi pentru ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *