VIDEO! Acţiune inedită a tinerilor din PDL. L-au „felicitat” pe primarul păcălici, Ovidiu Portariuc

pdl ziua pacalelilorAcţiune inedită a tinerilor democrat-liberali, marţi, 1 aprilie, de ziua păcălelilor. Aproximativ 30 de tineri au ieşit în faţa sediului Primăriei Botoşani cu pancarte cu diferite mesaje adresate primarului Ovidiu Portariuc.

VIDEO cu acţiunea tinerilor PDL!

like facebook„M-ai păcălit. Câte blocuri ai reabilitat?”, „M-ai păcălit. Ce campus sportiv spuneai că faci?”, „M-ai păcălit. Câte străzi ai reabilitat?” , „De ziua ta, de 1 aprilie. Stop joc. …doar azi ne mai poţi păcăli” Ne-ai păcălit destul!” sunt doar câteva din mesajele afişate de tinerii din PDL.

pdl ziua pacalelilor 2

 

Ei au dorit să-i transmita edilului municipiului, prin acţiunea organizată, că nu s-a ţinut de de cuvânt în campania electorală şi că multe dintre promisiunile făcute nu au fost realizate. Primarul Portariuc a fost numit de aceştia „Primarul Păcălici”.

„Am venit astăzi pentru ai aduce aminte domnului primar că ne-a păcălit. Din 2012 a minţit electoratul botoşănean şi de atunci ne minte în fiecare zi. Ne întrebăm şi noi unde sunt locurile de muncă?, unde sunt startup-urile pentru tineri? baze sportive?În fiecare an, de acum încolo, vom serba ziua lui de 1 aprilie”, a afirmat Adrian Poclid, liderul organizaţiei de tineret a PDL.

pdl ziua pacalelilor 1Reprezentanţii tinerilor, Adrian Poclid şi consilierul local Marius Buliga, au urcat până la biroul primarului, unde au lăsat un buchet de trandafiri şi o felicitare.

„Am venit la ora 15, iar domnul primar trebuia să fie la locul de muncă, în Primărie şi nu l-am găsit. Am venit să îl felicităm pentru că, în 2012, dacă ţineţi minte, umbla prin cartiere şi promitea tinerilor locuri de muncă. În 2014, la 1 aprilie, şomajul este mai mare decât în 2012. Promitea 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori, unde sunt?. Şi-a dat seama, anul acesta, că nu are legislaţie, pentru tinerii antreprenori. Nu mai spun de problema câinilor, de părţile comune de la Modern Calor şi Nova Apaserv, unde le-a promis oamenilor că  pur şi simplu că le elimină din factura. Încă două ierni cu primarul Ovidiu Portariuc şi nimic”, a completat consilierul local Marius Buliga.

tineri pdl mesaj ovidiu portariucmembri pdl mesaj pacalici ovidiu portariucadrian poclid pdl trandafiri portariuc

One thought on “VIDEO! Acţiune inedită a tinerilor din PDL. L-au „felicitat” pe primarul păcălici, Ovidiu Portariuc

  1. O NOUA HAITA DE FLAMANZI MAI RAI CA PORTOCALII CARE AU FOST LA GUVERNARE NU VOM GASI . SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE TEROAREA PORTOCALIE ASCUNSA IN DIVERSE PARTIDULETE DE BUZUNAR CARE AU PACALIT POPORUL O DAT IMPREUNA CU OMUL INSEMANT SPANCHI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *