Şedinţă publică pentru profesorii care şi-au pierdut catedrele

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean vor rezolva, joi, problemele cadrelor didactice aflate în restrângere de activitate. Este vorba de şase profesori care îşi vor pierde catedrele din anul şcolar viitor şi alţi trei profesori care au rămas cu restrângerile nerezolvate din anii anteriori.

like facebook

 Soluţionarea cererilor de restrângere are loc joi, 3 aprilie, ora 12,00, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, în şedinţă publică. Cererile din acest an vor fi rezolvate pentru că sunt posturi, dar să vedem şi cele din anii precedenţi, pentru că acolo vorbim de nişte posturi deficitare„, a spus Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

Printre cei care şi-au pierdut posturile se numără profesori de chimie, fizică, învăţământ primar, latină, mecanică, textil.

One thought on “Şedinţă publică pentru profesorii care şi-au pierdut catedrele

  1. anul trecut madam alexa de fizica a primit restrangere de la lic agricol ,si acum acest liceu afiseaza o catedra de fizica pe titularizare 2014,a schimbat scolile dupa bunul plac,oare cat o fi costato aceasta restrangere?ANUL TRECUT IN TOAMNA SEFII NU AU AVUT BUNOVOINTA SA SCOATA ACEASTA CATEDRA IN SEDINTA PUBLICA..ATRIBUINDO PREFERENTIAL.. altei psd_iste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *